Valuta:
www.atelieririna.com

Verzenden & retouren

In
 Zodra de bestelling, zullen we beginnen met de verwerking en merken onze medewerkers om plaatsing van de bestelling. Brengen wij u het tracking nummer nadat het item wordt geleverd, en normaal gesproken duurt het 3 tot zeven dagen om na de volledige lading van uw deur te bereiken. Alle bestellingen naar onze klanten in hun originele verpakking. Wij bieden wereldwijd gratis verzending. Alle kopers hoeven niet te eventuele extra kosten zoals de belasting als items in te dienen in de naam van het geschenk.
 Verzending geschiedt via EMS / USPS Express.
 Verzendkosten zijn als volgt:. Gratis verzending
 In sommige gevallen kan er een douanetarief toegepast op het pakket (zeer zeldzaam) zijn. Dit is de koper verantwoordelijkheid.
 Voor levering, gebruiken we EMS voor levering. Wij zullen u voorzien van tracking-nummer direct na de verzending volgen website: http://www.ems.com.cn/
 U kunt mengen alle artikelen uit onze winkel!
 Opmerking verzendkosten

In Items worden verwerkt en verzonden maandag tot en met vrijdag met uitzondering van feestdagen.
 Klanten zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van een geldig adres, inclusief huisnummer, indien van toepassing, voor levering.
 Zij zijn verantwoordelijk voor het regelen mail forwarding als ze bewegen, en voor het aanbrengen van een vakantie houden als je niet verwachten dat ze zullen worden thuis wanneer het pakket is te wijten aan te komen.
 Klanten zijn volledig verantwoordelijk voor het waarborgen van de ontvangst van het pakket, en wij zijn niet verantwoordelijk voor de geretourneerde bestellingen deels te wijten aan de nalatigheid van de klant.

Terug